Albania 2023 (Festivali i Këngës – Fest61, Eurovision 2023) #Playlist

Festivali i Këngës – Fest61 – Albanian National Final 2023

Date (Final): December 22, 2022

Hosts: Arbana Osmani

Winner: Elsa Lila – Evita

Links for the digital platforms playlist

Spotify

AppleMusic

YouTube

Official Site

Participants:

Final:

(Watch Live Performances) (Watch Full Show)

 1. 2 Farm (Bandë muzikore) – Atomike (3rd Place)
 2. Sergio Hajdini – Vështirë
 3. Gjergj Kaçinari – Dje
 4. Alban Kondi & Lore – Melodi
 5. Vanesa Sono – Aroma jonë
 6. Elsa Lila – Evita (1st Place)
 7. Erma Mici – Kozmosi i dashurisë
 8. Franc Koruni – Në pritje
 9. Gent Hoxha – Ajër
 10. Petrit Çarkaxhiu – Emri yt mirësi
 11. Melodajna Mancaku – Gjysma e zemrës sime
 12. Manjola Nallbani – Duaj
 13. Urban Band – Në çdo hap
 14. Enxhi Nasufi – Burrë
 15. Rovena Dilo – Motit
 16. Fifi – Stop
 17. Rezearta Smaja – N’Eden
 18. Evi Reçi – Ma kthe
 19. Fabian Basha – Një gotë
 20. Albina & Familja Kelmendi – Duje (2nd Place, Eurovision representative)
 21. LYNX – Nëse ke besim

Semi Finals:

Night 1 (December 19, 2022)

(Watch Live Performances) (Watch Full Show)

 1. Enxhi Nasufi – Burrë
 2. Erma Mici – Kozmosi i dashurisë
 3. Fabian Basha – Një gotë
 4. Anduel Kovaçi – Malli
 5. Fifi (Filloreta Raçi) – Stop
 6. Urban Band – Në çdo hap
 7. 2 Farm (Bandë muzikore) – Atomike
 8. Sara Kapo – Para teje
 9. Rezearta Smaja – N’Eden
 10. Albina & Familja Kelmendi – Duje
 11. Sergio Hajdini – Vështirë
 12. Luna Çausholli – Jetën ta fal
 13. Rovena Dilo – Motit

Night 2 (December 20, 2022)

(Watch Live Performances) (Watch Full Show)

 1. Melodajna Mancaku – Gjysma e zemrës sime
 2. Permit of Stay – Fobia
 3. Aris Bako – Sonte dua të jem me ty
 4. Gjergj Kaçinari – Dje
 5. Franc Koruni – Në pritje
 6. Petrit Çarkaxhiu – Emri yt mirësi
 7. Elsa Lila – Evita
 8. Gent Hoxha – Ajër
 9. Evi Reçi – Ma kthe
 10. Manjola Nallbani – Dua
 11. LYNX – Nëse ke besim
 12. Alban Kondi & Lore – Melodi
 13. Vanesa Sono – Aroma jonë

Night 3Nostalgia (December 21, 2022)

(Watch Live Performances) (Watch Full Show)

 1. Lynx & Aleksander Gjoka – Ecën në shi (FIK 32, 1993)
 2. Enxhi Nasufi & Edea Demaliaj – Mos qaj (FIK 36, 1997)
 3. Evi Reci & Rosela Gjylbegu – Të kërkoj në ëndërrime (FIK 27, 1988)
 4. Petrit Çarkaxhiu & Bojken Lako – Asgjë e largët (FIK 38, 1999)
 5. Rezarta Smaja & Luan Zhegu – A do vish (FIK 26, 1987)
 6. Sergio Hajdini & Kamela Islamaj – Ne ishim tre (FIK 4, 1965)
 7. Elsa Lila & Capital T – Pyes lotin (FIK 35, 1996)
 8. Fabian Basha & Eranda Libohova – Kthehu për vehte për mua (FIK 35, 1996)
 9. Rovena Dilo & Soni Malaj – ANTE (FIK 39, 2000)
 10. Franc Koruni & Altin Goci – Endërrojë (FIK 30, 1991)
 11. Fifi & Flori Mumajesi – Larg u largova (FIK 32, 1993)
 12. Albina dhe familja Kelmendi & Josif Gjipalin – Na lini të jetojmë (FIK 30, 1991)
 13. Manjola Nallbani & Eneda Tarifa – Kur e humba një dashuri (FIK 32, 1993)
 14. 2 Farm & Redon Makashi – Dikur luaja me ndjenjën e saj (FIK 33, 1994)
 15. Alban&Lore & West Side Family – Jehonë (FIK 47, 2008)
 16. Gjergj Kacinari dhe Elhaida Dani – Natën vonë (FIK 11, 1972)

Follow Escbeat on Facebook , Twitter, Instagram, SpotifyYoutube, & AppleMusic to enjoy all the latest tunes from our ESC artists

I've started to follow Eurovision back in 1987 while I was only 4 years old. Ever since that night, Eurovision became my biggest passion. I created ESCBEAT to make sure that Eurovision music will stay forever and built the biggest Eurovision archive exist on streaming platforms

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: