Albania 2024 (Festivali i Këngës – Fest62, Eurovision 2024) #Playlist

Festivali i Këngës – Fest62 – Albanian National Final 2024

Date (Final): December 22, 2023

Hosts: Arbana Osmani

Winner: ?

Links for the digital platforms playlist

Spotify

AppleMusic

YouTube

Official Site

Participants:

Final:

(Watch Live Performances) (Watch Full Show)

Semi Finals:

Night 1 (December 19, 2023)

Night 2 (December 20, 2023)

Night 3 (December 21, 2023)

 • Besa Krasniqi – Esenciale
 • Eldis Arnjeti – Një kujtim
 • Elsa Lila – Mars
 • Erina dhe The Elementals – Jetën n’Skaj
 • Jasmina Hako – Ti
 • Jehona Ponari – Evol
 • Olimpia Smajlaj – Asaj
 • Sergio Hajdini – Uragan
 • Shpat Deda – S’mund të fitoj pa ty
 • Tri Gjoci – Në ëndërr
 • Martina Serreqi – Vetëm ty
 • Big Basta dhe Vesa Luma – Mbinatyrale
 • Festina Mejzini – Melos
 • Mal Retkoceri – Çmendur
 • Michela Paluca – Për veten
 • Santino De Bartolo – Dua të rri me ty
 • Stivi Ushe – Askush si ty
 • Kleansa Susaj – Pikturë
 • Kejsi Tola – Vallëzoj me Dritën
 • Kastro Zizo – 2073
 • Andi Tanko – Herë pas here
 • Anduel Kovaci – Nane’
 • Arsi Bako – Zgjohu
 • Besa Kokëdhima – Zemrën n’dorë
 • Bledi Kaso – Çdo gjë mbaroi
 • Melodajn Mancaku – Nuk jemi ne
 • Olsi Ballta – Unë
 • Troy Band – Horizonti i ëndrrave
 • Samanta Karavello – N’majë
 • Luan Durmishi – Përsëritja
 • Sardi Struga – Boshatisur

Follow Escbeat on Facebook , Twitter, Instagram, SpotifyYoutube, & AppleMusic to enjoy all the latest tunes from our ESC artists

I've started to follow Eurovision back in 1987 while I was only 4 years old. Ever since that night, Eurovision became my biggest passion. I created ESCBEAT to make sure that Eurovision music will stay forever and built the biggest Eurovision archive exist on streaming platforms

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d